Fransk løgsuppe (kokkens egen opskrift)

Fransk løgsuppe (kokkens egen opskrift), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 couverter

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja men mister smag i fryseren

Indsendt af : Johnny Jørgensen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.løg
1 dl.suppefedt
1.25 l.okse eller hønsebouillon
 hvidløg
 flute i skiver
 reven parmesan
 
Opskrift:
løgene snittes fint og sauteres i suppefedtet, til grydens bund er dækket af løgglace, og løgene er klare

Bouillon tilsættes, og suppen simrer, til glacen er opløst

suppen smages til med finthakket hvidløg, salt og hvid peber

anrettes i portionsskåle, og på hver portion lægges 3 skiver tørristet flute, drysses med parmesan og gratineres i salamander (ovn ca. 220 grader)


karakterer:
Opskriften er vist 1451 gange,
og udskrevet 14 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu