Aioli med bagte hvidløg

Aioli med bagte hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Mikkel A

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 fedHvidløg
5 dl.Olie
 
2 Past. Æggeblommer
1 tsk.lys eddike
1 tsk.Dijonsennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pil hvidløgene og smør dem med en smule olie, pak dem i staniol og bag dem i ovnen ved 180 grader i ca 45 mins, de skal være let gyldne og bløde.

Tag æggeblommer og olie frem og lad det blive stuetemperatur.

lad hvidløgene køle en smule ned og mos dem med en gaffel sammen med lidt salt.

Pisk/blend æggeblomme og eddike indtil det er cremet og put sennep i.

tilsæt olie langsomt mens der piskes indtil det når den ønskede konsistens.

tip: hvis du har svært ved at få det til at hænge sammen så put skålen i et vandbad med lunken vand når du pisker det.





karakterer:
Opskriften er vist 2556 gange,
og udskrevet 24 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu