Basilikum Pesto

Basilikum Pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Mikkel A

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.Olivenolie
30 g.Pinjekerner
1 FedHvidløg (stort)
50 g.Parmigiano Reggiano (Fintreven)
1 stor frisk Basilikum (eller 2 små)
 Salt
 
Opskrift:
Kom alle ingredienser i en minihakker og hak til ønsket konsistens, smag til med salt og lad det stå i køleskabet mindst 2 timer og gerne natten over





karakterer:
Opskriften er vist 1176 gange,
og udskrevet 40 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu