Lakserilette med dild, purløg og æble

Lakserilette med dild, purløg og æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DaddyOne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.varmrøget laks
3 spsk.cremefraiche
2 spsk.mayonnaise
1 tsk.dijonsennep
0.5 æble
0.5 bdt.purløg, frisk
1 bdt.dild, frisk
1-2 tsk.friskpresset saft fra citron eller lime
 salt
 peber
 
Opskrift:
I en skål røres mayonnaise, creme fraiche, sennep og citronsaft godt sammen.

I en anden skål moses laksen lidt, så den skiller i små stykker uden at blive til mos.

Skræl æblet, og skær det i fine tern. Hak purløg og dild fint.

Hæld dressing, æblestykker, dild og purløg ned til laksen, og rør det forsigtigt sammen.

Smag til med salt og peber.
Server med dejligt brød til en god frokost.





karakterer:
Opskriften er vist 2620 gange,
og udskrevet 39 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-10-20 17:28:58
Glemte lige at nævne, at laksen skal være varmrøget