Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldesorbet

Hyldesorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 dl.koncentreret saft af hyldeblomster
1 dl.vand
2 dl.hvidvin
2 æggehvider
 et par kviste citronmelisse
 


Opskrift:

Bland hyldeblomstsaft, vand og vin i en skål, der kan tåle at komme i fryseren. Stil skålen i fryseren i ca. 1 time så væsken bliver til en halvfast masse.

Pisk æggehviderne til hårdt skum. Tag skålen ud af fryseren og pisk massen igennem. Bland de piskede æggehvider i massen. Stil skålen i fryseren igen, denne gang i 2 timer.

Kom sorbeten op i en skål og pynt med lidt citronmelisse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14258 gange,
og udskrevet 357 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu