Gulerodssorbet II

Gulerodssorbet II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
½ l.vand
250 g.sukker
1 citron, reven skal heraf
½ l.gulerodspuré. (ca. 1 kg gulerødder)
5 cl.citronsaft
 
Opskrift:
Kog vand og sukker til en klar lage. Tilsæt lidt reven citronskal og citronsaften. Kør gulerødderne på blenderen eller riv dem fint på et råkostjern. Rør pureen i sukkerlagen. Hæld blandingen i sorbetiéren og lad den fryse, til den har en tyk cremet konsistens. Gulerodssorbet skal være tilpas blød ved serveringen, så er smagen bedst.


karakterer:
Opskriften er vist 12018 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu