Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodssorbet

Gulerodssorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 portion sukkerlage
1 kg.gulerødder, Saften heraf
2 appelsiner
1 portion marengs
 Citronmelisse
 
 Sukkerlage:
1 l.vand
450 g.sukker
 
 Marengsmasse:
2 æggehvider
100 g.flormelis
 Et par dråber citron
 


Opskrift:

Sukkerlage:
Blandingen koges op og afkøles.

Marengsmasse:
Æggehvider og florsukker piskes sejt (ca. 3 min.), til sidst piskes citrondråber ind i massen. Anvendes umiddelbart efter.

Sorbet:
Smag gulerods-/appelsin safte til med sukkerlagen indtil smagen er tilpas, og begynd at fryse sorbeten. Vend marengsmassen i, når den er næsten frossen.

Server med lidt citronmelisse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11193 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu