gulerødder, Saften heraf1 kg. gulerødder, Saften heraf
2
appelsiner2 appelsiner
1
portion marengs1 portion marengs
Citronmelisse Citronmelisse
Sukkerlage: Sukkerlage:
1
l.
vand 1 l. vand
450
g.
sukker450 g. sukker
Marengsmasse: Marengsmasse:
2
æggehvider2 æggehvider
100
g.
flormelis100 g. flormelis
Et par dråber citron Et par dråber citron
Opskrift:
Sukkerlage:
Blandingen koges op og afkøles.
Marengsmasse:
Æggehvider og florsukker piskes sejt (ca. 3 min.), til sidst piskes citrondråber ind i massen.
Anvendes umiddelbart efter.
Sorbet:
Smag gulerods-/appelsin safte til med sukkerlagen indtil smagen er tilpas, og begynd at fryse sorbeten.
Vend marengsmassen i, når den er næsten frossen.
Server med lidt citronmelisse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12279 gange, og udskrevet 168 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider