Vand og sukker koges over svag varme, indtil sukkeret er helt opløst. Når væsken er afkølet blandes den med citronsaft, kiwimos og reven citronskal. Den hældes derefter i en fryseform og stilles i fryseren i ca. 1 time. Blandingen tages derefter ud af fryseren og røres grundigt igennem. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i og desserten stilles tilbage i fryseren i 2 timer.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(17 stemmer)
Opskriften er vist 16122 gange, og udskrevet 414 gange.
Kommentarer
Anne-Mette - 2015-12-30 19:11:00 Kan man lave den dagen før? Kan det holde til at være frosset længer?
HT - 2012-07-10 16:35:08 En rigtig lækker sorbet. Hvis man er til syrlig og sød på samme tid - så prøv denne opskrift :-)
anonym - 0000-00-00 00:00:00 rigtig god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider