Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blomme- og rødvinssorbet med rosinsauce

Blomme- og rødvinssorbet med rosinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 dl.rødvin
250 g.sukker
500 g.blommer i skiver
2 spsk.citronsaft
45 g.rosiner
45 g.sultanas
 
Opskrift:
Bland 5 dl vin med sukker og bring det i kog. Lad det simre 2 timutter. Tilsæt blommerne og kog det yderligere 4 minutter. Filtrer ca. 4 dl af vinblandingen gennem en si og stil blandingen til side til sauce. Purer resten af blommevinblandingen i en blender. Kom den sidste dl vin og citronsaft i. Afkøl og stil den ind i køleskabet. Når blandingen er afkølet kommes den i en isform og stilles i fryseren natten over. Tag resten af vinblandingen samt rosinerne og bring det i kog. Afkøl derefter saucen. Anret sorbetten på et fad og server saucen til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14430 gange,
og udskrevet 181 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu