Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Banansorbet

Banansorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 storebananer
1 dl.appelsinsaft
½ dl.fløde
3 æggehvider
5O g.sukker
2-3 spsk.finhakket pomeranskal
 


Opskrift:

Bananerne deles ud i små stykker og blendes ca. 1/2 min. sammen med appelsinsaft og fløde, derefter presses det hele igennem en sigte. Æggehviderne piskes stive og tilsættes lidt sukker, lidt ad gangen, derefter blandes det forsigtigt ned i bananpureen. Det kommes i form og fryses 3-4 timer, det tages ud et par gange undervejs, og der røres lidt rundt i det (for at undgå at der dannes krystaller). Det anrettes i skåle og der drysses med den hakkede pomeransskal.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 18623 gange,
og udskrevet 310 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-07-08 14:21:11
der er nu ikke mælk eller fløde i sorbet


Camilla  -  2011-01-16 00:08:42
Der skal ikke mælkeprodukter i en sorbet is


mig  -  2008-01-12 04:29:48
det her er vist en Sherbet istedet for en sorbet. men den smager fantastisk


mig  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er sorbet ?