Banansorbet

Banansorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 storebananer
1 dl.appelsinsaft
0.5 dl.fløde
3 æggehvider
50 g.sukker
2-3 spsk.Pomerans, kandiseret
 
Opskrift:
Bananerne deles ud i små stykker og blendes ca. 1/2 min. sammen med appelsinsaft og fløde, derefter presses det hele igennem en sigte.

Æggehviderne piskes stive og tilsættes lidt sukker, lidt ad gangen, derefter blandes det forsigtigt ned i bananpureen. Det kommes i form og fryses 3-4 timer, det tages ud et par gange undervejs, og der røres lidt rundt i det (for at undgå at der dannes krystaller).

Det anrettes i skåle og der drysses med den finthakkede pomeransskal.





karakterer:
Opskriften er vist 22434 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-08 14:21:11
der er nu ikke mælk eller fløde i sorbet

  -   2011-01-16 00:08:42
Der skal ikke mælkeprodukter i en sorbet is

  -   2008-01-12 04:29:48
det her er vist en Sherbet istedet for en sorbet. men den smager fantastisk

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er sorbet ?