Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinsorbet med hindbær

Appelsinsorbet med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.yoghurt naturel
 Reven skal af 2 appelsiner
2 dl.appelsinsaft
2 spsk.sukker
2 æggehvider
225 g.hindbær
 


Opskrift:

Kom yoghurten, appelsinskal, appelsinsaft og 1 spsk sukker i en blender og blend det. Kom det i isterningebakker og frys det ca. 30 minutter. Kom det så i en skål og pisk det igennem og kom det tilbage i isterningbakkerne. Efter ½ time tages sorbeten ud af fryseren og der røres æggehvider i som først er pisket til skum med resten af sukkeret. Frys igen. Lad isen tø ca. 10 minutter før servering og server med hindbær.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14359 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elmo  -  2010-01-22 16:49:43
Det er dog et pokkers besvær med de isterningebakker. Der er nemmere måder og opskrifter.