Kog æbler, sukker, vand, citronsaft og vanille sammen i ca. 5 min.
Kom i food-processor og mix til en ensartet masse. Pres gennem en sigte. Kom massen i en fryseegnet form og frys til grødagtig konsistens.
Mix i food-processor igen og frys ned.
Kom mandler, sukker og vand i en gryde og varm det op. Rør en gang imellem. Når sukkeret er tørt og gråbrunt, røres der konstant, til sukkeret er smeltet og gyldent.
Fordel mandlerne på bagepapir med to gafler. Når de er kolde, hakkes de med en kniv.
Tag isen ud af fryseren 30 min. før servering og stil den i køleskabet.
Kugl isen op og kom den i portionsglas.
Pynt med flødeskum og mandler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13479 gange, og udskrevet 305 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider