Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æblesorbet med mandelkrokant

Æblesorbet med mandelkrokant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
6 æbler, uskrællede både
300 g.sukker
4 dl.vand
 saft af 1 citron
½ vanillestang med korn
 
75 g.mandler
75 g.sukker
 spsk.vand
 flødeskum
 
Opskrift:
Kog æbler, sukker, vand, citronsaft og vanille sammen i ca. 5 min. Kom i food-processor og mix til en ensartet masse. Pres gennem en sigte. Kom massen i en fryseegnet form og frys til grødagtig konsistens. Mix i food-processor igen og frys ned. Kom mandler, sukker og vand i en gryde og varm det op. Rør en gang imellem. Når sukkeret er tørt og gråbrunt, røres der konstant, til sukkeret er smeltet og gyldent. Fordel mandlerne på bagepapir med to gafler. Når de er kolde, hakkes de med en kniv. Tag isen ud af fryseren 30 min. før servering og stil den i køleskabet. Kugl isen op og kom den i portionsglas. Pynt med flødeskum og mandler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13169 gange,
og udskrevet 298 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu