Kammerjunkere med det hele

Kammerjunkere med det hele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 65 stk

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Steen Kisbye

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemal
2 tsk.bagepulver
1 spsk.vaniljesukker
1.5 tsk.kardemomme
1 tsk.salt
0.5 tsk.hjortetakssalt
75 g.sukker
75 g.smør
1 æg
0.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Æltet dej:
Mel og de tørre ingredienser sigtes sammen. Sukker og vanilje tilsættes. Kold, fast smør hakkes i, æg og fløde tilsættes. Dejen æltes ensartet og blank.

Den rulles ud på melstrøet bord i 1 cm’s tykkelse, udstikkes i små, runde kager ca. 3 cm. i diameter og lægges på plader (kagerne flyder ikke ud så de kan stilles ret tæt).

Bages let gyldne 10 minutter ved 200 grader C i forvarmet varmluftsovn.

Bollerne flækkes og tørres ca. 8 minutter ved 200 grader C varmluft.

Kammerjunkerne afkøles helt og kan gemmes i kagedåser.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 196 gange,
og udskrevet 14 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu