Blommer I Madeira (Souza)

Blommer I Madeira (Souza), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Helt bestemt

Indsendt af : Ole Hansen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 blommer
2 dl.Souza portvin
5 trådesafran
1 stjerne anis
1 nipsukker
1 knsp.vaniljesukker
 
1 pakketærtedej
 
50 g.mørk chokolade
Opskrift:
Start med at lave blomme kompot fyldet. Skær blommerne ud I mindre tern med en skarp kniv. Hæld blommetern, portvin og resten, men ikke dej og chokolade og lad det simre på lavt blus i ca. 50 min. eller til kompoten har samme konsistens som mormors syltetøj.

Imens det simrer husk at forvarme ovnen på 185 grader varmluft eller 210 grader I alm. ovn.

Opdel dejen i 4 lige store stk. og placer en fjerdedel af kompoten I midten af den udrullede dej. Fold derefter dejen så den dækker kompoten.

Bag ved 180 grader varmluft eller 200 grader I alm. ovn. I 14-18 min. eller til de er lækre og gylden brune.

Smelt chokoladen, og put det på kagerne efter de er kølet lidt ned.

Nyd kagerne med familien eller forkæl dig selv.





karakterer:
Opskriften er vist 1649 gange,
og udskrevet 31 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu