Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æblesorbet

Æblesorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Sorbet

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dl.æblejuice
2 æggehvider past.
½ dl.flormelis
 
Opskrift:
Kom æblejuiven op i en lav form og stil den i fryseren. Lad den stå i fryseren ca 30 min. Pisk æggehviderne til hårdt skum. Du skal kunne vende op og ned på skålen, uden at æggehviderne løber ud. Rør sukkeret i æggehviderne. Bland æggehviderne i den halvfrosne æblejuice. Lad det hele stå i fryseren i yderligere 1-2 timer. Anret sorbeten i kolde portionsglas og servér den straks. Det går lettest, hvis du bruger en ske, som du dypper i varmt vand ind imellem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 19896 gange,
og udskrevet 424 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anni  -  2010-09-29 17:47:15
Fin opskrift - Husk dog at isen skal røres igen efter den er frossen. Ellers ligger juice og æg i to dele. Brug evt. æblemost ;o)