frisk kantarel eller 20 gr. tørret(tørret kantarel lægges i blød i vand min. 1 time)100 g. frisk kantarel eller 20 gr. tørret(tørret kantarel lægges i blød i vand min. 1 time)
50
g.
finthakket skalotteløg50 g. finthakket skalotteløg
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
5
dl.
kraftig oksebouillon5 dl. kraftig oksebouillon
0.5
citron saft heraf0.5 citron saft heraf
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Rens svampe og hak groft.
Svits svampe i lidt smør sammen med løg.
Tilsæt fløde og bouillon.
Smag til med citronsaft salt og peber.
Kog ind hvis saucen ønskes mere cremet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 252 gange, og udskrevet 4 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider