Hyldeblomst- og stikkelsbærsyltetøj

Hyldeblomst- og stikkelsbærsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.stikkelsbær
5 store klaser hyldeblomster
5 dl.vand
300 g.sukker
 
Opskrift:
Stikkelbærrene koges til mos ved svag varme. Sukker og hyldeblomster kommes i, og det hele bringes i kog igen. Lad det koge ind, til det har den ønskede konsistens. Tag blomsterne op, og hæld syltetøjet på glas.





karakterer:
Opskriften er vist 23491 gange,
og udskrevet 576 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-21 14:33:56
syns det lyder voldsomt med hen halv liter vand og så koger man det senere ind. mon ikke der menes en halv dl?

  -   2010-06-27 11:19:45
Jeg fryser da bare hyldeblomsterne når de er modne og så er de helt perfekte til syltetøjen.

  -   2008-06-29 18:18:35
Jeg har idag plukket både hyldebær og stikkelsbær. Knapt modne. Resultatet er Mummmmmmm

  -   2008-06-23 13:58:04
ikke stikkelskompost, men kompot

  -   2008-06-14 13:33:42
kan man fryse hyldeblomsterne ned til stikkelbærrene er modne. ligesom man fryse persille og kommer det direkte i sin mad

  -   2007-06-08 10:59:10
Nej, de er ikke modne samtidigt, men man sagtens lave det af umodne stikkelsbær. Det samger dejligt. Stikkelsbærkompost laver man jo også af umodne bær.

  -   2007-06-07 11:18:03
Jeg synes det må være oplagt at bruge frosne stikkelsbær. Opskriften lyder lækker den vil jeg prøve. Men jeg vil nok bruge marmelit også.

  -   2005-01-01 01:01:01
nej, men jeg forestiller mig man kan bruge hyldeblomstsaft i stedet for?

  -   2005-01-01 01:01:01
??? Er stikkelsbær og hyldeblomster modne samtidigt?