Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldeblomst-beignets

Hyldeblomst-beignets, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
10 klaserhyldeblomster
 lidt kanel
 puddersukker eller honning
1 kopmel
2 æg
 lidt mælk
 salt
 
 olie til friturestegning
 


Opskrift:

Blomsterne vaskes og tørres forsigtigt og drysses med lidt kanel. Lad bare stilkene blive siddende. Lav en dej af æg, mel, salt og lidt mælk. Dyp blomsterne forsigtigt i dejen, og frituresteg dem til de er sprøde og lysebrune. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys med sukker eller spis dem, mens de er varme, med flødeskum eller kvark.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hyldeblomstpandekager



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 14503 gange,
og udskrevet 380 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

siv  -  0000-00-00 00:00:00
det r bare en god opskrift...