Gravad Skinke
Fryseegnet : Er Fryseegnet Indsendt af : Elgaard Indsendt : Red : |
|
|
Vand, Salt og Nitritsalt koges og afkøles.
Svineinderlåret saltes nu 3½ døgn på køl. Saltlagen hældes fra, svineinderlåret drysse nu med dildspidser hvor efter de dækkes med de 60 gram sukker, stilles nu på køl i 6 døgn. Sukkeret er nu blevet til en lage som hældes fra. Skær nu papirstynde skiver på tværs af kødfibrene, nemmest på en pålægsmaskine. |
|
Opskriften er vist 3981 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne