Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gravad Skinke

Gravad Skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er Fryseegnet

Indsendt af : Elgaard

Indsendt :



Ingredienser:
13-1500 g.Svineinderlår
1 l.vand
200 g.salt
50 g.nitritsalt
60 g.sukker
 Dildspidser
 
Opskrift:
Vand, Salt og Nitritsalt koges og afkøles.
Svineinderlåret saltes nu 3½ døgn på køl.
Saltlagen hældes fra, svineinderlåret drysse nu med dildspidser hvor efter de dækkes med de 60 gram sukker, stilles nu på køl i 6 døgn. Sukkeret er nu blevet til en lage som hældes fra. Skær nu papirstynde skiver på tværs af kødfibrene, nemmest på en pålægsmaskine.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 469 gange,
og udskrevet 13 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu