Ritas rødbeder
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : carse Indsendt : Red : |
|
|
Rødbederne vaskes godt og toppen skæres af. Kom dem i en gryde med koldt vand og salt og kog dem længe og småt til de er møre. Smut dem og skær dem i skiver. Put dem derefter i glas skoldet med kogende vand.
Så koges lagen godt igennem og afsvales inden den hældes på glassene. Kom peberrod i og bind glassene til. Glassene afsvales og stilles koldt og mørkt. Gerne i køleskab |
|
Opskriften er vist 1330 gange,
og udskrevet 29 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne