Dagen før:
Rør gæren ud i koldt vand.
Tilsæt fuldkornsspeltmel og havregryn, og bland.
Tilsæt fuldkornsspeltmel, hvedemel, salt og solsikkerkerner og bland. Dejen skal være flydende, men ikke FOR flydende.
Stil skålen (med låg på) i køleskabet natten over, eller i mindst 8 timer.
Dagen efter:
Tænd ovnen på 225 grader, varmluft.
Form bollerne med to skeer.
Sæt bollerne ind, når ovnen er varm. Bages i ca. 15 minutter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 731 gange, og udskrevet 12 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider