Skrog lægges i stor gryde.
Tilsæt "offer" grøntsager
Hæld vand over det hele
Koges op - skummes af
Kog til fisken er kogt.
Læg fisken til side for at køle af.
Si vand over i anden gryde.
Tilsæt gulerod, porre i skiver +
løg i ringe.
Kog grøntsager 30 - 35 min
kog grøntsager 20 - 25 min ( med bid )
Rip skroget for kød, og læg i gryden
Til sidst, kan fløde tilsættes.
Kan fryses, men uden fløde
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 207 gange, og udskrevet 8 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider