usaltet smør evt lurpak200 g. usaltet smør evt lurpak
1
glas
Nutella1 glas Nutella
1
ÆG1 ÆG
Glasur: Glasur:
Flormelis Flormelis
kogende vand kogende vand
Pynt: Pynt:
regnbue krymmel regnbue krymmel
Opskrift:
Smæk melet i røremaskine skålen.
Skær smørret i små stykker og smid det i melet. Bland flormelis og vanilesukker sammen og smid det ned i melet, saml hurtigt dejen med ægget.
Når dejen er klumpet æltes dejen sammen til en klump og sættet i køleskabet 1 time.
Tag dejen ud efter 1 time og del den midt over, rul dejen ud på et bage papir og skær kanterne til så den bliver firkantet, overskudet lægges op i skålen. den anden halvdel rulles ud og skæres som den anden. resterne blandes sammen og der laves en plade mere. smæk 1 plade i ovnen 200 grader alm. ovn. når kanterne begynder at blive lidt brune tages pladen ud og skæres ud 3 gange den ene vej og 4 gange den anden vej. træk derefter dem væk fra bagepladen så de kan køle af. Når de er kølet smøres halvdelen med nutella, når alle er smurt lægges de andre ovenpå, giv dem lige et tryk uden de går i stykker. når alle er færdige, bland kogende vand og flormelis til glasur som hældes over dem alle pynt med regnbue krymmel før det stivner. når de er færdige sættes de i køleskabet indtil de er helt faste. og voila så er der nutella snitter
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 998 gange, og udskrevet 23 gange.
Kommentarer
Twin mum - 2020-07-18 13:51:52 Alt alt for sød!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider