hindbær (friske eller frosne)300 g. hindbær (friske eller frosne)
100
g.
sukker100 g. sukker
4
dl.
sødmælk4 dl. sødmælk
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
1
drys
salt1 drys salt
1
spsk.
vaniljesukker1 spsk. vaniljesukker
4
æggeblommer, past4 æggeblommer, past
120
g.
sukker120 g. sukker
Opskrift:
Hæld hindbær i en skål med sukker over dem.
Stil dem i køleskabet i mindst en time.
Varm mælk eller havremælk, fløde, salt og vaniljesukker i en gryde.
Pisk æggeblommer og sukker sammen i en skål.
Når flødeblandingen begynder at boble, hældes æggeblandingen i.
Rør rundt konstant så det ikke koger, indtil det bliver lidt tykkere.
Si det og stil det til i køleskabet i mindste to timer.
Bland flødeblanding og hindbær sammen.
Mix det hurtigt med en elmixer.
Si det så bær klumper bliver smidt ud.
Hæld i otte forme og frys.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 382 gange, og udskrevet 12 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider