Agurkegazphacho

Agurkegazphacho, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :



Ingredienser:
1 agurk
1 lille skalotteløg
1 fedhvidløg
150 g.græsk yoghurt 10 %
1 tsk.dijonsennep
1 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.purløg
1 spsk.persille
1 spsk.estragon
evt. lidtvand
 salt
 peber
2 tsk.olivenolie
100 g.rejer
 
 Pynt:
2 spsk.yoghurt
 Agurk
 
Opskrift:
Skær agurken i grove tern, skral den evt., kom den i en blender med yoghurt, sennep, eddike, krydderurter (gem lidt til pynt).
Blend til en cremet suppe og smag til med salt og peber.
Juster evt. med lidt koldt vand.
Stil suppen på køl i 15 min inden servering.
Server med rejer og agurkeskiver og dryp med yoghurt og olivenolie og drys med hakkede krydderurter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 430 gange,
og udskrevet 13 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu