Ristet Brød med Rørt Gedeost

Ristet Brød med Rørt Gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : MessyJ

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.grønne asparges
10 g.smør
 salt
 peber
 
 Rørt gedeost:
50 g.blød gedeost
2 spsk.cremefraiche
0.5 citron
 
2 skiversurdejsbrød
15 g.smør
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Rør osten sammen med cremefraiche, citronskal og smag til med salt og peber.

Rist brødet på en pande med smør til det er gyldent på begge sider. Fnis det med det overskårne fed hvidløg.

Steg asparges på en pande med smør i 4 min. Krydr med salt og peber. Stænk med lidt citronsaft.
Anret på brødet sammen med osten og drys med sort peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 376 gange,
og udskrevet 16 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu