| |
|
Hjemmebagt Wienerbrød
Hjemmebagt Wienerbrød , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet
Indsendt af : MessyJ
Indsendt :
| |
|
|
25 | g. | gær 25 g. gær | 1.5 | dl. | vand 1.5 dl. vand | 1 | | æg 1 æg | 1 | spsk. | sukker1 spsk. sukker | 0.5 | tsk. | salt0.5 tsk. salt | 325 | g. | hvedemel 325 g. hvedemel | 250 | g. | smør250 g. smør | | | |
| |
Rør gæren ud i koldt vand. Rør ægget i og tilsæt sukker og salt. Tilsæt melet og ælt dejen blank. Sæt på køl 15 min.
Rul dejen ud til en stor plade og skær i kvadrater på 10x10 cm.
Læg 2 tsk marmelade på midten af hver. Fold hjørnerne ind mod midten og hæv 15 min.
Bag ved 225 grader i 15 min og pynt med flormelisglasur.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 463 gange, og udskrevet 13 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2020-07-09 16:43:02 Hjemmebagt wienerbrød: Hvad skal smørret?
|
|