Ovnbagt Rosenkål med løg og tomat

Ovnbagt Rosenkål med løg og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Ricky Asmussen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.rosenkål
0.5 Hakket løg
2 mindre tomater (dog ikke cherry)
0.5 tsk.ingefær
3 spsk.olie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hæld rosenkål i et ovnfast fad
Hæld en 1/3 af olien over
Lidt salt og peber (ikke for meget)
Drys løgene ud over rosenålen
Del tomaterne i halve
Tilsæt tomater
Tilsæt resten af olien
Tilsæt lidt mere salt og peber
Afslut med ingefær


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 580 gange,
og udskrevet 21 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu