Myslibarer

Myslibarer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Stk

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Moni

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør
120 g.peanutbutter
150 g.rørsukker
75 g.honning
1 appelsin Skal heraf
200 g.havregryn
150 g.dadler uden sten
40 g.hørfrø
40 g.solsikkefrø
40 g.græskarkerner
30 g.blandet frø til topping
 
Opskrift:
1. Kom bagepapir i en bageform på 20×20 cm. Det skal gå op ad siderne. Tænd ovnen på 160 grader.

2. Kom smør, peanutbutter, rørsukker, honning og appelsinskal i en gryde. Tænd for lavt blus, og lad det smelte stille og roligt mens du rør jævnligt.

3. Kom havregryn, dadler, frø og kerner i smørblandingen og vend det godt rundt. Fordel massen i bageformen og sørg for at den er ensartet flad ved at glatte overfladen med en ske.

4. Fordel toppingfrøene jævnt på toppen og stil formen i ovnen. Bag massen i 30 minutter.

5. Tag formen ud af ovnen og lad det køle lidt af. Kom folie omkring massen og stil den på køl 1 times tid (Dette vil gøre det lettere at skære i den)

6. Når massen er kølet helt ned, kan den skæres i mindre stykker. De kan opbevares i ca. 5-7 dage i en lufttæt beholder.






karakterer:
Opskriften er vist 813 gange,
og udskrevet 26 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu