Kartoffelsalat, Italiensk

Kartoffelsalat, Italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.kogte, pillede kartofler (ca. 1200 g. rå)
4 dl.ymer, A38 eller A-tykmælk
1 tsk.groft salt
1 knsp.hvid peber, stødt
1-2 tsk.sukker
40 g.løg, finthakket
1-2 spsk.kapers
50 g.ansjoser skåret i små stykker
 evt. 50 g hakkede oliven
 
Opskrift:
Rør ymer eller lignende sammen med de øvrige ingredienser. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen.

Tips:

Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen.

Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede.

Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab.


karakterer:
Opskriften er vist 24171 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
10 pers