Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelsalat, Italiensk

Kartoffelsalat, Italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.kogte, pillede kartofler (ca. 1,2 kg rå)
4 dl.ymer, A38 eller A-tykmælk
1 tsk.groft salt
1 knsp.hvid peber, stødt
1-2 tsk.sukker
40 g.løg, finthakket
1-2 spsk.kapers
50 g.ansjoser skåret i små stykker
 evt. 50 g hakkede oliven
 


Opskrift:

Rør ymer eller lignende sammen med de øvrige ingredienser. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen.

Tips:

Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen.

Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede.

Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 22976 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
10 pers