Hvid mild hvidløgssovs

Hvid mild hvidløgssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Skafferen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 hvidløg
25 g.smør eller fedtet fra stegt flæsk
0.5 spsk.sukker
2 spsk.hvedemel
3 dl.sødmælk
3 dl.kartoffelvand med 1 opløst bouillonterning (eller opløst i vand)
 
Opskrift:
Det halve hvidløg pilles og skæres i skiver, og sauteres 5-8 min. i smør eller fedt på pande, uden at blive brun. Sukker hældes over og piskes/røres i hvidløgene. Mel hældes i og piskes til opbagning i hvidløgene. Hæld gerne varm kartoffelvand i først (så undgår du klumper), og hæld mælk i til rette konsistens. Kog svagt ekstra 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 633 gange,
og udskrevet 25 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu