Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelsalat, Indisk

Kartoffelsalat, Indisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.kogte, pillede kartofler (ca. 1,2 kg rå)
4 dl.ymer, A38 eller A-tykmælk
1 tsk.groft salt
1 knsp.hvid peber, stødt
1-2 tsk.sukker
40 g.løg, finthakket
25 g.purløg, finthakket
1 spsk.korianderblade, friskhakkede (eller 1/4 tsk. stødt koriander)
1/2 spsk.mynteblade, hakkede (eller 1 tsk. tørret)
1 spsk.frisk ingefær, finthakket (eller 1/2 tsk. stødt)
1 chili, finthakket (eller 1/2 tsk. stødt sød chili)


Opskrift:

Rør ymer eller lignende sammen med de øvrige ingredienser. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen.

Tips:

Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen.

Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede.

Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17196 gange,
og udskrevet 361 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu