Appelsinsorbet på ismaskine

Appelsinsorbet på ismaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : JA

Indsendt af : Raakilde

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.friskpresset saft af appelsiner
2.5 dl.vand
2.5 dl.sukker
1 spsk.Grand Marnier
1 æggehvide
 
Opskrift:
Pres appelsinsaften og si den.
Kog den op med vand og sukker.
Afkøl helt (tager en time) og smag til med Grand Marnier.
Sæt derefter i køleskab 1 time mere, så massen er meget kold - ellers fryser den aldrig når der er spiritus i.

Hæld i ismaskinen og kør det indtil det er let stivnet, men stadig flydende.

Pisk æggehviden let sammen med en gaffel og hæld den i (æggehviden gør sorbet lettere og mere sammenhængende).
Kør på maskinen indtil massen er stivnet.

Kom i en beholder der netop kan indeholde det hele, dæk med bagepapir og låg, og stil i fryseren.

Skal tages op af fryseren og stilles i køleskab 20-25 min (10-15 min ved stuetemperatur hvis man har travlt) før man kan kugle isen





karakterer:
Opskriften er vist 6599 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu