Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsinsorbet på ismaskine

Appelsinsorbet på ismaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : JA

Indsendt af : Raakilde

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.friskpresset saft af appelsiner
2.5 dl.vand
2.5 dl.sukker
1 spsk.Grand Marnier
1 æggehvide
 
Opskrift:
Pres appelsinsaften og si den.
Kog den op med vand og sukker.
Afkøl helt (tager en time) og smag til med Grand Marnier.
Sæt derefter i køleskab 1 time mere, så massen er meget kold - ellers fryser den aldrig når der er spiritus i.
Hæld i ismaskinen og kør det indtil det er let stivnet, men stadig flydende.
Pisk æggehviden let sammen med en gaffel og hæld den i (æggehviden gør sorbet lettere og mere sammenhængende).
Kør på maskinen indtil massen er stivnet.
Kom i en beholder der netop kan indeholde det hele, dæk med bagepapir og låg, og stil i fryseren.

Skal tages op af fryseren og stilles i køleskab 20-25 min (10-15 min ved stuetemperatur hvis man har travlt) før man kan kugle isen


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 809 gange,
og udskrevet 27 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu