Blend blåbærrene til en pure.
Smelt smørret i en kasserolle.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker i en skål til en luftig skum.
Bland mel og bagepulver sammen.
Vend melblanding, blåbærpure og smeltet smør i æggeskummen.
Bag kagen i 25 minutter i en 180 grader varm ovn (almindelig ovn).
Pynt med glaser og krymmel når kagen er kølet af.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 2171 gange, og udskrevet 41 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider