kanel grifler

kanel grifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Mette schmidt 19år

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
3 dl.lunken mælk
4 spsk.sukker
2 æg
200 g.blødt smør
750 g.hvedemel
 
 Remonce:
350 g.blødt smør
300 g.brun farin
6 tsk.kanel
 
Opskrift:
du start med at lave dej og stiller den til hævning i en 30 minutter tid.
du begynder at lave Remonce
en gode ide er at har lavet smør stå ud til det bliver blødt. der efter blander du smør brun farin og kanel sammen til at du kan smør det ud på dej,

efter du har lavet dej hæve skal du rulle den ude i den større du ville havde og smør et godt lag remonce

du skal tænde oven på 200 graden ALM. ovn de skal have 10-15 minutter i oven og når de er færdigt skal de stå i 5-10 så det kan køle ned og at dej og remonce kan sætte sig

held og lykke.





karakterer:
Opskriften er vist 1324 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu