Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Asparges, ost og parmaskinke, med pocheret æg

Asparges, ost og parmaskinke, med pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
12 cherrytomater
0.5 rødløg
1 mozzarella
1 spsk.olivenolie
2 tsk.balsamico eddike
 
3 spsk.friskost
1 spsk.soltørret tomat
 Peber
 
1 håndfuld rucola
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.hvid balsamico
 Salt
 peber
 
8 skiverparmaskinke
1 bdt.grønne asparges
4 skivermanchego
1 kvistrosmarin
1 fedhvidløg
 Olivenolie
 
4 pocherede æg
0.5 dl.eddike
 Salt
 peber
 
4 tsk.pesto
 
Opskrift:
Skær tomaterne i kvarte, og hak rødløget fint. Skær mozzarellaen i tern, og bland det hele med olivenolie, balsamico eddike, salt og peber.

Hak de soltørrede tomater fint, og rør dem i friskosten, med et fornuftigt skud sort peber.

Hak rucolaen groft, og forårsløget fint, og vend det i olivenolie, hvid balsamico, salt og peber.

Rul tre asparges og en skive manchego, i to skiver parmaskinke. Varm en god slat olivenolie op, sammen med en kvist rosmarin og et flækket fed hvidløg. Steg aspargespakkerne sprøde i olien.

Rist ciabattabrødene.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden, og giv dem lidt salt og peber.

Smør brødene med friskosten, og top med lidt salat, en aspargespakke, et pocheret æg og en teske pesto.

Server med tomatsalaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 927 gange,
og udskrevet 40 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu