Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kartoffelsalat, fynsk

Kartoffelsalat, fynsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalatRet : Salat - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.kogte, pillede kartofler (ca. 1,2 kg rå)
100 g.rygeost 5%.
1 spsk. sennep
1 tsk.groft salt
1 knsp.hvid peber, stødt
1-2 tsk.sukker
40 g.løg, finthakket
25 g.purløg, finthakket
 


Opskrift:

Rør rygeost sammen med de øvrige ingredienser. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen.

Tips:

Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen.

Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede.

Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 25446 gange,
og udskrevet 391 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu