Kartoffelsalat, fynsk

Kartoffelsalat, fynsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.kogte, pillede kartofler (ca. 1200 g. rå)
100 g.rygeost 5%.
1 spsk. sennep
1 tsk.groft salt
1 knsp.hvid peber, stødt
1-2 tsk.sukker
40 g.løg, finthakket
25 g.purløg, finthakket
 
Opskrift:
Rør rygeost sammen med de øvrige ingredienser. Skær kartoflerne i skiver, og vend dem i dressingen.

Tips:

Salaten smager bedst, hvis den får lov at trække en time og ikke er for kold ved serveringen.

Til kartoffelsalat er små og faste kartofler bedst, f.eks. Asparges. Andre kartoffelsorter som f.eks. Sava og Folva er også velegnede.

Kartoffelsalat med friske krydderurter kan holde sig nogle dage i køleskab.


karakterer:
Opskriften er vist 26126 gange,
og udskrevet 401 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu