Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakserilette og pocheret æg

Lakserilette og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
1 håndfuld babyspinat
1 forårsløg
0.5 bdt.grønne asparges
200 g.hytteost
1 tsk.tørret dild
 Salt
 peber
 
1 lille håndfuld rucola
1 forårsløg
0.25 agurk
1 spsk.olivenolie
1 tsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
200 g.varmrøget laks
1 forårsløg
0.5 bdt.grønne asparges
1 spsk.creme fraiche
2 spsk.mayonnaise *
1 tsk.dijonsennep
0.5 citron
 Salt
 peber
 
4 æg
0.5 dl.eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Blancher aspargesene, og halver dem (bundene til rilletten og toppene til salaten).

Hak babyspinaten groft, skær aspargesbundene i skiver og snit forårsløget fint. Vend salaten med hytteost, dild, salt og peber

Hak rucola, agurk og forårsløg fint, og vend det med olivenolie, citronsaft, salt og peber.

Pil skindet af laksen, og skrab det brune fedtlag af. Snit forårsløget fint. Rør laks, creme fraiche, mayonnaise, dijon sennep og forårsløg sammen med en gaffel, uden at laksen bliver rørt helt ud. Smag til med saften af en halv citron, salt og peber.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden, og giv dem lidt salt og peber.

Rist ciabatta skiverne.

Top brødene med lidt salat, en god gang rilette, og et pocheret æg. Server med hytteost salaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 1050 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu