Kartoffelmad med pocheret æg

Kartoffelmad med pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverrugbrød
 
2 tsk.dijonsennep
3 spsk.friskost
 
4 skiverserrano skinke
 Olivenolie
 
2 håndfulde babyspinat
0.25 agurk
2 forårsløg
2 tsk.olivenolie
0.5 tsk.balsamicoeddike, hvid
 Salt
 peber
 
2 tomater
0.5 rød peber
1 rødløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.balsamicoeddike
 Salt
 peber
 
200 g.kogte asparges kartofler
3 spsk.mayonnaise *
 
4 friske æg
0.5 eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rør friskost og dijonsennep sammen.

Hak og bland babyspinat, agurk og forårsløg, og vend det i olivenolie og hvid balsamico, salt og peber.

Hak tomater, rød peber og rødløg, relativt fint, og vend det i olivenolie, balsamico, salt og peber.

Steg serrano skinken sprød, i lidt olivenolie, og læg det på fedtsugende papir.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Skær kartoflerne i skiver.

Smør rugbrødet med friskosten, top med den grønne salat, kartoffelskiver, mayonnaise, den røde salat, serrano skinke, og afslut med et pocheret æg.





karakterer:
Opskriften er vist 2263 gange,
og udskrevet 42 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu