Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffelmad med pocheret æg

Kartoffelmad med pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
4 skiverrugbrød
 
2 tsk.dijonsennep
3 spsk.friskost
 
4 skiverserrano skinke
 Olivenolie
 
2 håndfulde babyspinat
0.25 agurk
2 forårsløg
2 tsk.olivenolie
0.5 tsk.hvid balsamico eddike
 Salt
 peber
 
2 tomater
0.5 rød peber
1 rødløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.balsamico eddike
 Salt
 peber
 
200 g.kogte asparges kartofler
3 spsk.mayonnaise *
 
4 friske æg
0.5 eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rør friskost og dijon sennep sammen.

Hak og bland babyspinat, agurk og forårsløg, og vend det i olivenolie og hvid balsamico, salt og peber.

Hak tomater, rød peber og rødløg, relativt fint, og vend det i olivenolie, balsamico, salt og peber.

Steg serrano skinken sprød, i lidt olivenolie, og læg det på fedtsugende papir.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Skær kartoflerne i skiver.

Smør rugbrødet med friskosten, top med den grønne salat, kartoffelskiver, mayonnaise, den røde salat, serrano skinke, og afslut med et pocheret æg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 1055 gange,
og udskrevet 20 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu