Andeleverpate

Andeleverpate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : egekjær

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 løg
1 fedhvidløg
400 g.andelever (kan erstattes med kyllingelever)
1 spsk.smør
4 kvistetimian, frisk
0.5 dl.cognac
0.5 dl.fløde
50 g.smør
 Skal af 1 en appelsin
 salt
 Peber
 
Opskrift:
Hak løget og pres hvidløget, rens leveren for sener. Smelt smør på en pande og svits løg, hvidløg og timian heri. Tilsæt andelever og steg ca 5 min.

Hæld cognac og lad det fordampe, tilsæt fløde og lad det simre et par minutter.

Kom det hele i en blender. Tilsæt smør og blend til det har konsistens som pure og smag til med salt og peber. Hæld det hele i et glas med patentlåg og lad det køle - mindst 4 timer til moussen er stivnet.

Hvis der hældes et par millimeter andefedt over moussen så det dækker helt kan den holdt sig længe i køleskabet.

Pynt med timian og serveres med ristet brød og cornichoner.


karakterer:
Opskriften er vist 3527 gange,
og udskrevet 61 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu