Grillet parmaskinke med pocheret æg

Grillet parmaskinke med pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiver ciabatta
 
6 cherrytomater
1 forårsløg
1 mozzarella
1 spsk.olivenolie
1 tsk.balsamicoeddike
 Salt
 peber
 
4 skiver parmesan
 
4 æg
4 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
1 stor håndfuld babyspinat
8 cherrytomater
0.25 agurk
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.æbleeddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak de seks cherrytomater og forårsløget fint, og skær mozzarellaen i små tern. Vend det hele med olivenolie og balsamico, og krydder godt med salt og peber.

Bland salaten og smag den til med olivenolie, æbleeddike, salt og peber.

Rist brødene under grillen, til de er let gyldne. Top brødene med tomat/mozzarella salsaen, og giv dem en tur mere under grillen, til osten begynder at smelte. Læg en skive parmaskinke over, og giv brødene en sidste tur under grillen, til skinken begynder at blive sprød på oversiden.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Top brødene med et pocheret æg, og server med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 630 gange,
og udskrevet 33 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu