Skær kål, peberfrugt, gulerødder og champignon i tynde strimler. Hak hvidløg og ingefær fint.
Brun kødet på en pande med olie og tilsæt grøntsager, hvidløg og ingefær. Steg 8 min. Smag til med soja og sukker og bred fyldet ud på en stor tallerken, så det kan køle af.
Pak dejen ud og dæk med et fugtigt viskestykke. Læg et stykke dej på et skærebræt, så en af spidserne drejer ind mod dig selv. Læg 2 spsk fyld i en stribe lige under midten. Fold dejen over fyldet, fold siderne ind mod midten. Pensl kanterne med en smule vand og rul forårsrullen tæt sammen. Der er fuld til ca. 24 ruller.
Bag forårsrullerne gyldne i olie (180 grader) 4 stykker ad gangen - eller læg dem med samlingen nedad på en bageplade. Pensl dem med olie, og bag i ovnen ved 200 grader i 18 min.