buddingpulver med vaniljesmag1 brev buddingpulver med vaniljesmag
80
g.
sukker80 g. sukker
2
dl.
sødmælk2 dl. sødmælk
8
dl.
sødmælk8 dl. sødmælk
Opskrift:
Karamel:
Sukkeret smeltes i en lille gryde, vandet tilsættes og karamellen koger lidt ind til en halv tyktflydende karamel.
Budding:
Buddingpulver hældes i en skål sammen med sukker, der tilsættes mælk og det røres til en jævning.
Den sidste mælk hældes i en gryde og bringes i kog.
Gryden tages af varmen og jævningen røres i under kraftig omrøring.
Lad buddingen koge op, og tilsæt den tyktflydende karamel og lad det koge et minuts tid.
Hæld den nu færdige budding i en form skyllet med koldt vand og evt. drysset med lidt sukker og stil den i køleskabet mindst 4 timer, gerne natten over.
Buddingen kan vendes ud på et fad eller serveres direkte fra skålen.
Serveres med flødeskum, evt. vendt med lidt tyktflydende karamel og med en skål tyktflydende karamel ved siden. Der kan bruges samme opskrift på karamel som til buddingen her.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2868 gange, og udskrevet 45 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider