Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asiatisk inspireret tuntatar og pocheret æg

Asiatisk inspireret tuntatar og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :





Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
4 spsk.friskost
1 spsk.citronskal
 
200 g.frisk tun
1 forårsløg
1 spsk.sesamfrø
1 spsk.sesamolie
1 spsk.soya
0.5 tsk.wasabi pasta
0.5 lime
 
4 æg
4 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
1 håndfuld babyspinat
1 avocado
8 daddel tomater
0.25 agurk
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
0.5 citron
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Bland friskost og citronskal.

Bland salaten og vend den i olivenolie og saften fra en halv citron. Smag til med salt og peber.

Rist sesamfrøene på en tør pande, til de begynder at blive gyldne, og lad dem køle af efterfølgende.

Skær tunen i fine tern, og snit forårsløget fint. Bland tun, forårsløg og sesam sammen, og smag det til med sesamolie, wasabi og limesaft.

Rist ciabatta brødne.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Smør ciabatta brødne med friskosten, top med tuntatar og et pocheret æg. Server med salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 217 gange,
og udskrevet 11 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu