Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges-Blomkål suppe, legeret

Asparges-Blomkål suppe, legeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Mad igen

Indsendt :





Ingredienser:
1 blomkålshoved
3 ds.aspargessnitter a ca 425 gram
 Væde fra aspargessnitter
1.5 l.vand
5 hønsebouillon terninger
5 dl.piskefløde
 Salt
 Peber
 Evt.bacontern
 Evt.groft brød
 


Opskrift:

Blomkålshovedet gøres i stand og skæres i grove tern.

Hæld blomkål, asparges, væde fra asparges, vand samt boullionterninger i en gryde. Koges op, og lad det simre i en halv time.

Kør grydens indhold godt igennem med stavblender.

Tilsæt fløde, lad det koge op og smag til med salt og peber.

Serveres evt. med et drys ristede bacontern og groft brød.

Mængden passer til hovedret for 6 personer eller forret for ca. 16 personer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 214 gange,
og udskrevet 16 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu