Boller med Flødeost og Mango

Boller med Flødeost og Mango, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk 12 stk
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
  Dej:
35 gram Gær, frisk
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Fyld:
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Mango, frisk
   
Opskrift:
Rør gæren ud i lun mælk og tilsæt æg og de tørre ingredienser. Ælt dejen blød og elastisk og ælt det bløde smør i lidt ad gangen. Hæv 1 time.

Form til 12 boller, sæt på en bageplade, og hæv 20 min.

Pisk osten sammen med blommen, flormelis og vanilje.

Skær mangoen i små stykker.

Dyp en ske i mel, og tryk en dyb hulning i hver bolle. Fordel ostecreme og frugt i hulningerne. Hæv 20 min.

Pensl med æg, drys en smule sukker over frugtfyldet, og bag ved 200 g i 20 min.

Pynt med flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 2048 gange,
og udskrevet 49 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12629 (3007 kcal)
KJ pr. stk 1052 (250 kcal)
Vægt ialt 1088 gram
Vægt pr. stk 90 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1160 KJ (276 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 30.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu