Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget ørred, friskost rørt med dild og pocheret æg

Røget ørred, friskost rørt med dild og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :





Ingredienser:
4 skiverciabatta
 
4 spsk.friskost
1 pt.dild
 
4 skiverkoldrøget ørred
 
4 æg
5 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
0.333 agurk
3 spsk.cremefraiche 38%
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
2 håndfulde feldt salat
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.æbleeddike
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Hak dilden fint, og rør den i friskosten.

Flæk agurken, og skrab kernerne ud. Skær agurken i tynde skiver, og vend dem i lidt salt. Lad den trække i en halv time, i en si. Skyl agurkerne og pres overskydende vand fra. Smag cremefraichen til med citronsaft og lidt salt og peber og vend agurkerne i.

Bland en salat af feldt salat, og fintsnittet forårsløg. Vend salaten i olivenolie, æbleeddike, salt og peber.

Rist ciabattabrødne.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes ægene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag ægene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Smør brødne med friskosten, og top dem med en skive ørred og et pocheret æg.

Server med feldt salaten, toppet med agurkecremen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 252 gange,
og udskrevet 6 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu