Yoghurtfromage med frugt

Yoghurtfromage med frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
5 dl.yoghurt naturel
5 bladehusblas
2 æggehvider
3 spsk.sukker
2 spsk.flydende honning
 reven skal af ½ appelsin
4 kiwi
1 banan
1 klasseblå vindruer eller grønne vindruer
 
Opskrift:
Hæld yoghurten op i en stor skål. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5-10 min. Pisk æggehviderne til hårdt skum, tilsæt 2 spsk sukker og pisk et øjeblik til. Bland honning og appelsinskal i yoghurten. Vend forsigtigt æggehvideskummet i. Kram husblasen godt, læg den i en skål og smelt den til en tyktflydende masse ca 10 sek i mikroovnen eller i en kasserolle over svag varme. Bland husblasen med yoghurten. Hæld fromagen op i en pæn skål og lad den stå koldt i mindst 4 timer. Skræl kiwi og banan og skær frugten i mindre stykker. Del vindruerne, fjern alle kernerne og skær druerne i kvarte. Bland al frugten med resten af sukkeret og servér det til fromagen.


karakterer:
Opskriften er vist 8880 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu