Tuntatar med pocheret æg

Tuntatar med pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :
Tuntatar med pocheret æg, billede 4 Tuntatar med pocheret æg, billede 1 Tuntatar med pocheret æg, billede 2 Tuntatar med pocheret æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.tun
1 avocado
2 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
100 gdaddeltomater
0.5 gul peber
1 forårsløg
1 spsk.olivenolie
1 tsk.hvidvinseddike
 Salt
 peber
 
50 g.babyspinat
200 g.hytteost
 Salt
 peber
 
4 pocherede æg
 Salt
 peber
 
 Ciabattabrød
 
Opskrift:
Skær tun, laks og avocado i små tern, hak forårsløgne meget fint. Rør det sammen med olivenolie og citronsaft, og smag til med salt og peber.

Hak tomater, gul peber og forårsløg fint, og vend det i olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber.

Hak babyspinaten groft, og vend den med hytteosten. Smag til med salt og peber.

Rist ciabatta brødne.

Pocher æggene, og giv dem lidt salt og peber.

Top brødne med tataren, og et pocheret æg.

Server med de to salater.






karakterer:
Opskriften er vist 2797 gange,
og udskrevet 58 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu