Varmrøget laks, asparges mayonnaise og pocheret æg

Varmrøget laks, asparges mayonnaise og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverciabatta
1 æggeblomme
1 tsk.dijonsennep
1 tsk.hvidvinseddike
0.5 tsk.salt
1 dl.rapsolie
1 bdt.aspsparges (stilke)
 Citronsaft
 
150 g.varmrøget peberlaks
 
4 æg
4 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
2 håndfulde babyspinat
1 forårsløg
0.25 agurk
1 bdt.aspsparges (hoveder)
1 spsk.olivenolie
1 tsk.æbleeddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pisk æggeblomme, sennep, eddike og salt godt sammen. Tilsæt olien lidt ad gangen, og rør en tynd relativt mayonnaise. Blancher aspargesene kort. Skær hovederne af, og gem dem til salaten. Skær stilkene i skiver, og bland dem i mayonnaisen. Smag evt. til med lidt citronsaft.

Bland en salat af babyspinat, forårsløg, agurk og aspargeshovederne, og vend den i olivenolie, æbleeddike, salt og peber.

Rist ciabattabrødene.

Fyld ca. 5 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op.

Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Efter ca. halvdelen af tiden, løsnes æggene forsigtigt fra panden, hvis de har sat sig fast på bunden.

Tag æggene forsigtigt op, og trim dem eventuelt for hinder af den tynde del af hviden.

Smør brødene med en god skefuld aspargesmayonnaise, Laksen og et pocheret æg.

Server med salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 3775 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu